9 SEPTEMBER 2018. Dagen är kommen och du vet vad som ska göras, har du en röst så gör den hörd. 💜 Valet betyder även att vårt projekt med RÖST har nått sitt mål. Men det tar inte slut för det, filmerna kommer att leva vidare och fortsätta visas på SVTplay och i skolor runtom i landet, och vi fortsätter berätta om filmerna och filmarna på detta konto ett tag till. Men vi vill säga ett STORT tack till alla fantastiska besökare, publik, och tittare som tagit del av projektet på olika vis. Och ett ENORMT tack till alla biografer, festivalarrangörer, samtalspersoner, projektledare och andra personer som spridit kunskap, visdom, kärlek och gjort det möjligt för oss att sprida RÖST över hela landet. Och till sist. Tack till alla våra filmskapare för de 8 mångsidiga RÖST-filmerna. Det har varit en ära att få jobba med er! (På denna bild presenterades projektet på @gbgfilmfestival i våras.) 💛 Och glöm ej – film löser inte alla världens problem men film är något som kan berika, inspirera, ge stöd, roa, oroa och engagera. Därför är det livsviktigt. Vi slutar aldrig, gör inte det du heller! 🧡 /RÖST-teamet

9 SEPTEMBER 2018. Dagen är kommen och du vet vad som ska göras, har du en röst så gör den hörd.
💜
Valet betyder även att vårt projekt med RÖST har nått sitt mål. Men det tar inte slut för det, filmerna kommer att leva vidare och fortsätta visas på SVTplay och i skolor runtom i landet, och vi fortsätter berätta om filmerna och filmarna på detta konto ett tag till. Men vi vill säga ett STORT tack till alla fantastiska besökare, publik, och tittare som tagit del av projektet på olika vis. Och ett ENORMT tack till alla biografer, festivalarrangörer, samtalspersoner, projektledare och andra personer som spridit kunskap, visdom, kärlek och gjort det möjligt för oss att sprida RÖST över hela landet. Och till sist. Tack till alla våra filmskapare för de 8 mångsidiga RÖST-filmerna. Det har varit en ära att få jobba med er! (På denna bild presenterades projektet på @gbgfilmfestival i våras.)
💛
Och glöm ej – film löser inte alla världens problem men film är något som kan berika, inspirera, ge stöd, roa, oroa och engagera. Därför är det livsviktigt. Vi slutar aldrig, gör inte det du heller!
🧡
/RÖST-teamet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *