Biograf Zita, Stockholm - 29/8

Samtalsgäster: Liza Lind (Female Legends), Therese Szanto och Henrik Hanson.

Visning av filmen Nickname Szanto med efterföljande samtal mellan filmens regissör Henrik Hanson, huvudpersonen Therese Szanto. Samtalet modereras av Liza Lind från Female Legends.

ThereseSzanto, tidigare en CS:GO spelare men spelar nu aktivt i Overwatch scenen. Hon är en av Sveriges bästa e-sportare och tävlat på alla Dreamhacks i Europa. Hon har spelat i både tjej- och mainturneringar och varit sponsrad av bland annat Intel, BENQ, HP, Steelseries och mm. Tävlade i CS:GO i ca 5 år och nu Overwatch i 2 år. Är fortfarande obesegrade i den kvinnliga Overwatch scenen. Kom 3a på Nordskens mainturnering.

Liza Lind startade 2016 Female Legends, ett e-sportcommunity för tjejer och icke-binära. Female Legends jobbar för att stärka tjejer och icke-binäras position inom e-sport genom att erbjuda bland annat träningar, turneringar, spelkvällar och andra gemensamma aktiviteter. Liza jobbar mycket med att göra e-sporten schysstare, mer inkluderande och tillgänglig för alla genom att föreläsa och i flera olika projekt.

 

  • Adress: Zita Folkets Bio, Birger Jarlsgatan, Stockholm
  • Datum: onsdag 29 augusti
  • Tid: 18:00–19:00
  • Filmer: Nickname Szanto

Länkar Eventinfo → Female Legends →
Dela

Filmer som visas

Nickname Szanto

Henrik Hanson