RÖST-VECKORNA PÅ ZITA. Ikväll visas Cecilia Parsbergs och Erik Pausers dokumentär EN PLATS I EUROPA, visningen gästas av Daniel Terres, projektledare för @urban.konst i Göteborg. Tillsammans med regissörerna och huvudpersonen Thomas Kwame Awarija hålls det därefter ett kort samtal om migration och mänskliga rättigheter. • Varje dag mellan 27/8-6/9 visas en RÖST-film på kortfilmsbiografen @zitafolketsbio i Stockholm med efterföljande samtal. Flera spännande gäster väntas som artisten Lilla Namo och författaren bakom boken ”Nazibruden”. Klicka på länken för att komma till evenemanget! 💜 Inte i Stockholm? Se mer av vårt program på röst.nu

RÖST-VECKORNA PÅ ZITA. Ikväll visas Cecilia Parsbergs och Erik Pausers dokumentär EN PLATS I EUROPA, visningen gästas av Daniel Terres, projektledare för @urban.konst i Göteborg. Tillsammans med regissörerna och huvudpersonen Thomas Kwame Awarija hålls det därefter ett kort samtal om migration och mänskliga rättigheter.

Varje dag mellan 27/8-6/9 visas en RÖST-film på kortfilmsbiografen @zitafolketsbio i Stockholm med efterföljande samtal. Flera spännande gäster väntas som artisten Lilla Namo och författaren bakom boken ”Nazibruden”. Klicka på länken för att komma till evenemanget!
💜
Inte i Stockholm? Se mer av vårt program på röst.nu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *