SISTA RÖSTFILMEN (😢) UT: Noratanten av Ninja Strååt Dags för den sista filmen i På @zitafolketsbio med RÖST som avslutas av Ninja Strååts varma och högst dagsaktuella film NORATANTEN som visas ikväll 18:00! Om Sabine som föddes i Nazityskland och ser historien börja upprepa sig ännu en gång. För henne är det inget snack om saken, ”kärlek är miljoner gånger starkare än hat” och med sin lekfullhet och sitt engagemang får vi förstå vikten av att höja sin RÖST i dessa tider. 🧡 Efter filmen blir det ett samtal med Ninja Strååt och Sabine Engström som är på besök samt. författaren Anne lena Joners Larsson, känd för boken Nazibruden. 💜 GRATIS INTRÄDE! (Eventlänk i bio) Och glöm inte att rösta den 9 september! #zita #zitafolketsbio #röst #folketsbio #valet2018

SISTA RÖSTFILMEN (😢) UT:
Noratanten av Ninja Strååt

Dags för den sista filmen i På @zitafolketsbio med RÖST som avslutas av Ninja Strååts varma och högst dagsaktuella film NORATANTEN som visas ikväll 18:00! Om Sabine som föddes i Nazityskland och ser historien börja upprepa sig ännu en gång. För henne är det inget snack om saken, ”kärlek är miljoner gånger starkare än hat” och med sin lekfullhet och sitt engagemang får vi förstå vikten av att höja sin RÖST i dessa tider.
🧡
Efter filmen blir det ett samtal med Ninja Strååt och Sabine Engström som är på besök samt. författaren Anne lena Joners Larsson, känd för boken Nazibruden.
💜
GRATIS INTRÄDE! (Eventlänk i bio)

Och glöm inte att rösta den 9 september!
#zita #zitafolketsbio #röst #folketsbio #valet2018

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *